Om oss

Vi samordnar, lagerhåller och specialtillverkar – allt efter dina behov!

Många företag strävar idag mot att minimera sin lagerhållning. Allt oftare vill de köpa sitt material i mindre kvantiteter, men med hög tillförlitlighet i leveranserna. Andra företag önskar sina leveranser ”skräddarsydda” för att undvika spill och få en leverans som går direkt in i produktionen Det finns företag som har en stor bredd när det gäller materialslag, kvaliteter, dimensioner och kulörer. Dessa företag vill ha någon som kan samordna dessa leveranser och helst ha ett extra ”säkerhetslager”.

Byggnadsplåtslagare, industriplåtslagare och balkongtillverkare ställs ofta inför kulör- och dimensionsproblem. Ingen kan ha alla kulörer och dimensioner på lager. Istället lämnar de en specifikation till oss, oftast via deras normala plåtgrossister, och vi levererar ordern hasplad och klippt, färdig för produktion.

Vi kan hjälpa ditt företag, oavsett om du letar en partner som kan samordna sina leveranser eller som kan specialanpassa efter just era behov. Vi tillverkar även på beställning – exakt de dimensioner, mängder och färger du behöver!